top of page

THEMA'S

Belangrijke thema's die we bij ACi'N verkennen en verdiepen voor het benutten van je potentieel.  

Thema's

LEIDERSCHAP

Als buitenlander heb je hier niet automatisch plek. Door jezelf te  'verwitten'  ontwikkel je meer macht, kracht en status. Maar hierdoor ontstaat tegelijk de kans dat je de bron van je oorsprong kwijt raakt. Hoe ziet jouw leiderschap eruit als je je niet meer aanpast en inhoudt?  

ZICHTBAARHEID

Om je vol te manifesteren in deze wereld is zichtbaarheid belangrijk.  Bewuste en onbewuste loyaliteitsconflicten  vanuit familie, historie en cultuur maken dit velen van ons echter niet makkelijk. Door hier bewust mee om te gaan, benutten we veel meer van onze potentie.       

COMMUNITY

Of je hier nu bent door adoptie, hereniging, oorlog of een andere reden. Als we in de spiegel kijken, zien we iets gemeenschappelijks. We delen het verlies van de familie van oorsprong; er is iets verloren bij het vertrek van het familieland. In de community brengen we op gang wat we op straat niet makkelijk tegenkomen. En helpen we elkaar met het leren toepassen van nieuwe codes in deze wereld.    

BLIJVEN  -  VERTREKKEN - AANKOMEN 

Onze grootste opgave is om hier volledig aan te komen.  Dit vraagt niet alleen beseffen wat het betekent om hier te gronden. Maar ook het belichamen. Het lijf ervaart wat in taal moeilijk uit te drukken is. Daarin heeft ieder een eigen tempo en een eigen weg.            

PLEK 

Door onze systemische achtergrond kennen we de invloeden van familie en effecten van trauma en migratie. We weten we dat dit generaties lang doorgegeven wordt.

Hoe ben jij bezig met je oorsprong, je verhaal,  je plek, je identiteit en de volgende generatie?  

Some Lessons
can't be thought
But must be Lived
to be understood 
bottom of page