top of page
Image by Cristian Escobar

ACi'N Winter Diner

Zuid-OOST Azië en Eten als bron

17 DECEMBER a.s.

Wij kijken er enorm naar uit: het ACiN winterdiner samen. We zien de lange, gedekte tafel al staan met hapjes en gerechten om te delen, de brandende open haard en de persoonlijke verhalen van onze sprekers die ons altijd weer weten te raken en te verwarmen. 

Deze keer mogen we het verhaal horen van Ime Vreken-Westra, Isabel Vernooij Nijveldt en Josin Hu. Het thema dit keer is ‘eten’. Onze sprekers nemen ons dit keer mee hoe eten, of gezamenlijk eten ofwel familiediner, een rol speelt in hun cultuur/ familie of persoonlijke achtergrond.

Een greep uit de reacties van vorige deelnemers: 

"Sinds onze eerste ontmoeting voel ik dat ik niet alleen mijn pad aan het bewandelen ben. Ik ben ontzettend dankbaar voor de kennis, de wijsheid en het gezelschap op mijn  weg." 

"Het was geweldig en ook leerzaam om samen over een gemeenschappelijk, onzichtbare onderwerp te praten, inclusief het delen van de individuele verhalen en ervaringen" 

"Na de bijzondere ACi' N dag kon ik de rust die ik daarna heb ervaren, steeds opnieuw weer voelen. Het voelt geruststellend dat ik onderdeel ben van iets groters. Tegelijkertijd plaatst het mijn leven en 'lijden' in perspectief en realiseer ik dat ik ook kan en mág putten uit de kracht van voorgaande generaties" 

Praktische informatie: 
  • Datum: 17 december 2023

  • Tijd: inloop om 16.30 uur uur en het programma start om 17.00 uur. 

  • Locatie: TRINH Streetfood in Utrecht: https://trinhstreetfood.nl/    

  • Kosten: € 121,-    
    Dit is incl. diner en drankjes  
      

De reis van duizenden kraanvogels 

Begint bij het verhaal van een terugvlucht

naar het nest

- Eon Jung - 

bottom of page