top of page

BIJEENKOMST 

Zuid-OOST Azië als bron

inschrijven kan tot 5 augustus a.s. 

Na de succesvolle eerste bijeenkomst, organiseren we in de nazomer een tweede bijeenkomst op zaterdag 27 en zondag 28 augustus. In deze tweedaagse, bouwen we verder aan guanxi ofwel een sociaal bekrachtigend netwerk. 
 

Hoe is dat eigenlijk? Om een Aziatische Nederlander te zijn? Hoe  oriënteer je jezelf met dat thema en hoe verhoudt je jezelf daartoe?  We nemen het weekend ruim de tijd en vol de ruimte om dit samen, onder gelijkgestemden, te verkennen met elkaar.  Onder andere door het ophalen van verhalen; er is nog zoveel te vertellen waar nog niet eerder de ruimte voor is geweest. Daarnaast is er ruimte  voor persoonlijke onderzoeksvragen. Zo verbinden we en herbronnen we onszelf voor een duurzame ontwikkeling.   

Praktische informatie: 
  • Het programma is van zaterdag 27  t/m zondag 28 augustus. Je bent zaterdag welkom vanaf 9.00 uur uur, het programma start om 10.00 uur en we sluiten zondag rond 16.00 af. 

  • De locatie is Landgoed Morgenstern, Witzand 4 , 7244 NC in Barchem.  Een plek waar we als groep rustig kunnen samenzijn met voldoende eenpersoonskamers om te overnachten.

  • Kosten zijn €350-, excl. btw.  Dit is incl. een overnachting met ontbijt, 2x lunch, diner en koffie/thee vergaderarrangement. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

  • Heb je vragen? Mail naar phuong@tinh.nl  

De reis van duizenden kraanvogels 

Begint bij het verhaal van een terugvlucht

naar het nest

- Eon Jung - 

bottom of page