top of page

ACi'N Winter 

Zuid-OOST Azië als bron

Is home where your heart is- or is your heart where where your home is
zaterdag 1 tm zondag 2 juli 2023 

Na een aantal succesvolle events organiseren we voor dit jaar voor de tweede keer meerdaagse bijeenkomst op 1 en  2 juli 2023. In deze tweedaagse, bouwen we verder aan guanxi ofwel een sociaal bekrachtigend netwerk. We nemen het weekend de tijd,  de ruimte en de diepte om samen, onder gelijkgestemden, het Aziatische Nederlander zijn met te verkennen. Onder andere door het ophalen van verhalen; er is nog zoveel te vertellen waar nog niet eerder de ruimte voor is geweest. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke onderzoeksvragen door systemisch onderzoek. Zo verbinden we en herbronnen we onszelf voor een duurzame ontwikkeling.   

Een greep uit de reacties van vorige deelnemers: 

"Sinds onze eerste ontmoeting voel ik dat ik niet alleen mijn pad aan het bewandelen ben. Ik ben ontzettend dankbaar voor de kennis, de wijsheid en het gezelschap op mijn  weg." 

"Het was geweldig en ook leerzaam om samen over een gemeenschappelijk, onzichtbare onderwerp te praten, inclusief het delen van de individuele verhalen en ervaringen" 

"Na de bijzondere ACi' N dag kon ik de rust die ik daarna heb ervaren, steeds opnieuw weer voelen. Het voelt geruststellend dat ik onderdeel ben van iets groters. Tegelijkertijd plaatst het mijn leven en 'lijden' in perspectief en realiseer ik dat ik ook kan en mág putten uit de kracht van voorgaande generaties" 

Praktische informatie: 
  • Het programma is van zaterdag 1 t/m zondag 2 juli.
    Je bent zaterdag welkom vanaf 9.30 uur uur en we sluiten zondag rond 16.00 af. 

  • De locatie is bij Hotel en Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.   

  • Kosten zijn €495-  (excl. btw voor mensen met een onderneming).  
    Dit is incl. een overnachting met ontbijt, 2x lunch, diner en catering. 

  • Heb je vragen? Mail naar phuong@tinh.nl  

De reis van duizenden kraanvogels 

Begint bij het verhaal van een terugvlucht

naar het nest

- Eon Jung - 

bottom of page